De “F” van “F…machine”

Knap is The Gigolo F-Machine niet. En romantisch en fijnbesnaard al helemaal niet. Jou teder zoenen, zachtjes strelen of liefkozend aan je tepels knabbelen kan Gigolo niet. Jou in je oor fluisteren hoe mooi jij bent en je even lekker bij de billen pakken óók al niet. Maar weet je wat Gigolo wèl kan? Keihard naaien, rammen, bonken en pompen. En soms is dat het enige waar je écht behoefte aan hebt. Deze robo-fucking GIGOLO staat garant voor krachtige meervoudige orgasmes.

Volledig te verstellen
The Gigolo F-Machine is volledig in te stellen naar jouw wensen zodat je altijd in in het lekkerste standje wordt gepenetreerd. Niet alleen is de hoogte van het apparaat instelbaar, ook de richting van de dildo is kantelbaar. Zo kun je de dildo ook omhoog laten stoten. Dat is lekker voor als je in de lamp hangt!

16 stoot snelheden
De dildo van de Gigolo F-Machine kan in 16 verschillende snelheden stotende bewegingen maken. De standen en snelheden regel je met een eenvoudig te bedienen draadloze afstandsbediening met ouderwetse uitschuif antenne. De diepte van de stoten zijn in te stellen van 2,5 cm. tot 15 cm.

Realistische dildo
Bij de Gigolo Fuck Machine krijg je een 20, 32 centimeter lange zwarte realistische dildo geleverd. Deze kunstpenis is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en heeft een geaderde schacht en een grote eikel voor een levensecht gevoel. De sextoy is te bevestigen op de Doc Johnson Vac-U-Lock plug.

Redelijk stil tijdens gebruik
De machine is 60 cm. lang en 40 cm. hoog. Wanneer het apparaat in werking is, zal een zachtblauwe verlichting te zien zijn in de doorzichtige plastic behuizing. Dit is een bijzonder fraai gezicht. De verlichting maakt het mogelijk het slider mechanisme dat de dildo laat stoten in werking te zien. De meeste sexmachines die een krachtige motor hebben maken vaak veel geluid. De Gigolo daarentegen werkt met een zogenaamde ‘virtually silent slider mechanisme’. De machine is daardoor in de lagere standen bijna geluidloos, maar houd er rekening mee dat op volle snelheid het apparaat best wat geluid maakt. (In de video onderaan de pagina kun je zelf een oordeel vellen.) De buren zullen je niet horen. Tenzij jij hard begint te brullen.

Voor wie geschikt?
The Gigolo F-Machine is geschikt voor vrouwen en mannen die het heerlijk vinden om langzaam of juist hard te worden gepenetreerd. De machine wordt ook door koppels gebruikt. De ervaring leert dat vrouwen met de Gigolo F-Machine in staat zijn heel intense, meervoudige orgasmes te krijgen. Cara Sutra beschrijft haar eigen ervaring als volgt: “Want oh my fuck yes satisfying orgasms from an actual sex machine. What a way to shut down those Tinder chat up lines.”

Je bent nieuwsgierig geworden. Boek een vakantie in de BDSM bed & breakfast van kinky holiday. Hier kun je je erotische wensen uitleven … inclusief een Gigolo.

fuckmachine

One thought on “De “F” van “F…machine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *