Liberty vs Satisfyer. Luchtdruk oorlog!

Dit vonden wij een interessant artikel. Gevonden op inmijnslaapkamer.nl

Eerste indruk; Wat een mooi doosje! Als je iets aan Womanizer over kunt laten dan zijn het wel de vormgeving, de looks van het product en de verpakkingen. De Womanizer Liberty is er in 4 verschillende kleuren, en ze zijn allemaal even prachtig. Ik kreeg de ‘Red Wine’ maar je hebt ook nog een ‘metallic pink rose’. Als je liever een pastel kleurtje hebt is er nog een lila en de prachtige ‘poeder blauw’. Voor ieder wat wils dus. Op de site van Womanizer presenteren ze deze Liberty als de opvolger van de P40 die niet meer wordt gemaakt. Ik heb deze niet en kan het dus niet vergelijken, maar ik geloof ze op hun woord!

Op mijn instagram liet ik in een instastory al zien hoe deze werkt ( ik doe dit overigens bij bijna elk product ) De Womanizer LIberty is erg mooi en heeft een handig ‘dekseltje’ die samen dmv een magneet als het ware in elkaar klikken. Hierdoor is het ‘tuutje’ van de Womanizer beschermt en kun je deze dus erg makkelijk meenemen. Ook zit er nog een mooi opbergzakje bij, dat maakt het wel helemaal af in mijn ogen. Het mondje, of tuutje, hoe je het wilt noemen, kun je er heel makkelijk afhalen waardoor de Liberty heel handig is schoon te maken. Ook zit er een extra tuutje bij zodat je erg lang met je Womanizer kunt doen. Deze Womanizer Liberty is gewoon erg netjes en compleet afgeleverd, well done!

De Womanizer Liberty heeft 6 verschillende standjes, geen patronen, maar wel 6 verschillende intensiteiten. De diepte van de trillingen als het ware. De LIberty start in de laagste stand en is heel makkelijk te bedienen. Er is een iets grotere + knop waarmee je hem ook aanzet, en een kleinere – knop om te wisselen van standje. Dus ook als je op je rug ligt met je ogen dicht kun je de knoppen uit elkaar houden, en dat is makkelijk. Dan kun je ongestoord de Liberty op je clitoris laten zitten en wisselen als je dit wilt.

De test; De meesten van jullie weten inmiddels wel dat ik niet een hele grote fan ben van de luchtdruk stimulators. Ik snap de hele heisa niet helemaal en ik ben daarin niet de enige. Wil dat dan zeggen dat ik het een rotding vind? Nee, absoluut niet! Maarrrrr ik vind het wel een beetje ‘overrated’ Ja, ik krijg fijne orgasmes van een luchtdruk speeltje, maar het is niet “het beste orgasme dat ik ooit heb gehad”

Ik zeg dit niet om een merk of toy af te kraken, maar meer om andere vrouwen die het niet helemaal begrijpen te zeggen dat ze niet raar zijn. Als ik zeg dat ik bijvoorbeeld niet zo heel veel vind van een bepaalde toy die door iedereen wordt opgehemeld, dan krijg ik heel vaak berichtjes van vrouwen die opgelucht zijn omdat ze blij zijn dat ze niet alleen zijn in hun mening. En dat is natuurlijk wat het is hè, een mening, mijn mening in dit geval. Ik heb niet alle wijsheid in pacht, maar kan wel vertellen wat IK ervan vind 🙂

Maar wat vind ik dan van de Womanizer Liberty? Ik vind het een mooie toy, ik vind het heel handig dat ik hem zo mee kan nemen, en hij geeft me fijne orgasmes. Is het de beste toy die ik ooit heb gehad? Nee, maar ik vind hem bijvoorbeeld wel weer beter dan de Satisfyer 1 die ik heb getest. De ‘trillingen’ voelen dieper aan, en dat maakt het iets intenser om deze te gebruiken. Je kunt erg makkelijk door de verschillende standen heen en weer bewegen en dat is ontzettend prettig. Ik bouw bijvoorbeeld graag een orgasme op, begin in een lage stand en bouw dit dan op totdat ik een orgasme heb gehad. Dan schakel ik weer langzaam naar de laagste stand en laat de Liberty even op mijn clitoris rusten voordat ik weer ga opbouwen om nog een orgasme te krijgen. Ja kom op hoor, voor 1 orgasme kleed ik me niet helemaal uit 😉

Maar zonder gekheid, je krijgt er heel snel een orgasme van, en dat is zeker fijn. Persoonlijk bouw ik het wat langer op zodat je orgasme ook wat langer duurt, althans bij mij, en dan is dit maar kort. Zoals eerder al gezegd vind ik een luchtdruk toy fijn voor even een snel orgasme en klaar, niet om hele avonden mee te kunnen spelen. Al is het alleen maar omdat na een paar orgasmes met een luchtdruk toy mijn clitoris echt even moet bijkomen.

So far, so good. Maar deze Womanizer Liberty heeft voor mij toch echt wel een nadeel, en dat is het geluid dat deze produceert. Zachtjes gaat het nog wel, maar als je hem in de hoogste stand gebruikt vind ik het net of de buurman het gras staat te maaien. Hij maakt echt heel veel geluid! Aan de andere kant, als die eenmaal op je clitoris zit dan hoor je dit niet zo heel erg meer. Ik gebruik altijd glijmiddel bij deze toys en dat gaat altijd prima, alleen had ik bij deze Womanizer Liberty een beetje een dingetje. Normaal schuift je speeltje wel eens een beetje van zijn plek, ook omdat het altijd een beetje zoeken naar wat nu de fijnste positie is. Het is bij mij jammer genoeg echt niet van liggen, Womanizer op clit plaatsen en genieten maar. Ik moet echt altijd een beetje zoeken, en daarbij verlies je wel eens het ‘vacuüm dat gecreëerd wordt, en dat is niet erg. Je positioneert het speeltje gewoon opnieuw en je gaat door. MAARRRRR doordat deze Liberty zoveel geluid/herrie maakt, is dat geluid ook echt heel naar. Ik kan het niet eens uitleggen, maar het is een soort van nat en klef, smakkend geluid. En ik weet het, het is van mezelf, en ik ben echt niet vies van mezelf, maar dit is wel echt een turn off voor mij. Het is zoooo niet sexy, en eerder lachwekkend. Ook mijn man moest erg hard lachen toen hij het hoorde, en hoewel we veel lol hebben in de slaapkamer, kwam er niet erg veel meer van.

Ben je nieuwsgierig naar de satisfyer of naar de womanizer Liberty? Doen wat zij beloven? De oplossing is heel simpel. Boek een erotische vakantie in een kinky bed & bedbreakfast. Neem eens een kijkje op www.kinkyholiday.nl

sekstoys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *